Hoe is het idee om te emigreren bij ons begonnen?

Gepubliceerd op 9 maart 2022 om 12:09

Heel simpel eigenlijk, we waren er wel klaar voor! Haha!

We waren op vakantie in Nederland met de kinderen. We stonden met een tent op een camping bij Udenhout. Super leuke vakantie maar het weer sloeg om en we hadden nog een kleine week te gaan. Op dinsdagochtend werden we wakker, na een slechte nacht. We waren niet allemaal fit en die dag ervoor eigenlijk ook niet. Er kwamen nog wat slechte dagen aan en we keken elkaar aan en we wisten genoeg. We gaan inpakken en hup naar huis. We hadden een heerlijke en leuke vakantie gehad maar nu was het klaar. 

Eenmaal thuis was het weer fijn om thuis te zijn... we hadden nog een paar dagen en ineens zaten we die donderdagavond te appen met onze familie in Georgië. Eigenlijk wouden we er vorig jaar al heen op vakantie, in mei, de vliegtickets waren al geboekt, maar toen was er ineens corona en corona is voorlopig nog niet weg. Zo jammer dat het niet door kon gaan toen en voorlopig nog steeds niet. We hoorden dat er dichtbij hun een huis te koop stond en we maakten grapjes dat als we niet op vakantie kunnen, dat we er dan maar moeten gaan wonen. Haha, hoe leuk ook voor de kids met hun kids en blablabla...

De volgende dag hadden we het er nog steeds over en het bleef maar in ons hoofd zitten. Maar wat als we daar nu echt heen gaan. We hebben heel wat landen al gezien van de wereld. We kunnen ons wel een beetje voorstellen hoe het er zal zijn. We hebben het vaker gehad over emigreren en waar we dan heen willen maar het werd nooit concreet. Op een gegeven moment kregen we kinderen en is toen dat plan verder afgezwakt.

De huizenmarkt is nu echt top, ons huis is zo verkocht waarschijnlijk en vast met wat overwaarde... en de kids zijn nog klein (Jurre is net 5 jaar, Anna 3 en Luuk 2 jaar). We denken er al wat langer aan om hypotheekvrij te leven en met de winter op komst worden de regels vast weer strakker en komt er vast weer een lockdown wat betreft corona. We leven maar één keer en eigenlijk hakken we zondag al de knoop door: WE GAAN HET GEWOON DOEN, WE GAAN NAAR GEORGIE! 


Kijk hieronder voor meer blogs die je misschien wel interessant vindt. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.