Blog #4 Weerzien met familie en slecht nieuws!

Gepubliceerd op 9 maart 2022 om 12:08

19 november 2021

Dag allemaal! Hoog tijd voor een update!! Antoinet is 2 weken ziek geweest en nu gelukkig weer aan de betere hand. Dus we kunnen weer! We hebben onze familie na ruim 5 jaar weer gezien, dat wat heel bijzonder! En wat zijn de kids groot geworden zeg, zelfs de jongste twee (van 5 jaar en 3 maanden) hadden we nog nooit gezien en zelfs de zus van Christiaan had hem nog nooit met kids gezien, we hebben dus wat tijd in te halen. 

De oudste zus van Christiaan woont samen met haar man en 7 kinderen al 5 jaar in Georgië. De jongste twee kids zijn daar dus geboren.

Tussendoor hebben we nog uitstapjes gemaakt en zijn we op pad geweest, we zijn zelfs de sneeuw in geweest, wauw! Jurre had van te voren gezegd dat hij een hapje sneeuw ging nemen en dat heeft hij gedaan, haha!

Slecht nieuws hebben we gekregen over ons huis wat we zouden gaan kopen, dat kan toch helaas niet doorgaan. De verkoper van het huis lag in de clinch met zijn familie i.v.m. een erfkwestie en dit is zo hoog opgelopen dat de rechter er aan te past moest komen en deze heeft (helaas voor ons) besloten dat de verkoper niks mag verkopen tot nader order. Het huis stond op ongeveer 2km van het huis van onze familie... Dat is balen zeg! Nu maar kijken wat we gaan doen, misschien kunnen we iets gaan huren... of gewoon eerst reizen en het land verkennen...

Maarrrr!! Er zijn alweer nieuwe plannen in de maak ;). Eigenlijk diezelfde avond al, haha! In onze volgende post vertellen we meer erover, als het wat meer zeker en duidelijker is allemaal. Spannend!!

We verblijven op dit moment in een mooi guesthouse dichtbij Tianeti, Tushurebi. Dit is een heel klein dorpje met een heel klein shopje op de hoek. Het is ongeveer 10 minuten rijden naar Tianeti zelf waar je allemaal verschillende winkels hebt, prima dus. Als we naar onze familie rijden, dan rijden we via Tianeti. Prima dus! En zo kunnen we het dorpje en de mensen wat beter leren kennen, super leuk dus. 

Ons guesthouse is echt kinderproof! Luuk kon in het appartement in Tbilisi zo het hek uit lopen en de gevaarlijke weg op, whaaa!! Maar hier kan dat gelukkig niet. Ze hebben hier een enorme tuin en we hebben 2 grote kamers op de benedenverdieping. Als niemand er is, dan hebben we de hele benedenverdieping! Top! Ze zijn hier enorm gastvrij, alles mag en voorlopig kunnen we hier blijven. 

En de container is er! Wow, dat hadden we niet verwacht! Ze hadden van te voren ons gezegd dat het wel drie maanden kan duren (vanwege corona) voordat de container er is maar hij is er al na 5 weken. Top zeg! We moesten nog wel het één en ander regelen om de container ook daadwerkelijk door de douane te krijgen, maar na 1 hele dag wachten bij allemaal loketjes en dan weer doorgestuurd worden naar een ander loket en toen weer.... pffff... is het toch gelukt! Heel fijn dat we onze spulletjes weer hebben! Nu nog een huis ;), haha! Wordt vervolgd!


Kijk hieronder voor meer blogs die je misschien wel interessant vindt. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.