Georgië

De 10 woorden die je moet kennen als je Georgië bezoekt!

Als je naar Georgië gaat voor vakantie, werk of voor wat voor reden dan ook, is het handig en leuk als je in ieder geval een paar worden kent. We hebben er 1o geselecteerd die in onze ogen het "vaaks" gebruikt worden! Mocht je meer dan 10 woorden willen leren, lees dan de blog over: Leuke en handigste apps/tools en filmpjes om Georgisch te leren!Nu gauw door met de 10 handigste woordjes! 

Lees meer »

De beste en goedkoopste opties voor een (tijdelijke) SIM-kaart in Georgië!

Als je vroeger buiten Nederland op vakantie ging, dan was het altijd spannend hoe het zou gaan qua bel, sms en internetkosten. Tegenwoordig is dit binnen de EU bij een "vast" abonnement voor je Nederlandse nummer best goed geregeld en zijn daar goede afspraken binnen de Europese landen over gemaakt. Dat je wordt opgeschikt met een torenhoge telefoonrekening is dan ook passé. Georgië ligt echter buiten de EU en om onaangename verrassingen te voorkomen qua telefoonrekening, hebben we drie goede opties op een rijtje gezet! 

Lees meer »

Leukste en handigste cursussen/apps/tools en filmpjes om Georgisch te leren!

Aangezien wij voornemens zijn om nog heel lang in dit land te blijven, is het voor ons van cruciaal belang om de taal te leren. Wij zijn beide helaas niet gezegend met een talenknobbel en dan moet je het dus hebben van stampen en handige cursussen/apps/tools en filmpjes om het toch een beetje eigen te maken. Aangezien wij er meerdere gebruiken hebben we ze voor het gemak maar even uitgewerkt! Hopelijk heb je er wat aan!

Lees meer »