Wie zijn wij?

Dag allemaal!

Wat leuk dat je meekijkt op www.emigrerenmetkids.com! Op zaterdag 23 oktober 2021 zijn wij het vliegtuig ingestapt op weg naar nieuwe avonturen in Georgië! We hebben vrijwel alles opgezegd en verkocht in Nederland en zijn gegaan. Super spannend allemaal, We gaan ervoor en we zien wel wat er allemaal op ons pad komt. Misschien is het voor wel voor een paar maanden, 5 jaar of gewoon voor altijd, haha. We gaan er open in!

Wij zijn Christiaan (34), Antoinet (42), Jurre (6), Anna (5) & Luuk (4)! In augustus 2021 hebben we de knoop doorgehakt om te emigreren naar Georgië. Een best wel spontane en rigoureuze beslissing, maar wij zijn denk ik gewoon ook spontaan. We houden van (verre) reizen en dingen ontdekken en we staan voor veel dingen open. Onze motto's zijn onder meer: Je leeft maar één keer & Zeg nooit nooit! 

Via emigrerenmetkids.com willen we jullie allereerst meenemen met onze avonturen in een ver en vreemd land via onze persoonlijke blogs, die zo nu en dan online komen! Daarnaast proberen we al onze ervaringen, tips, handige producten, lijstjes en nog veel meer te delen. Er zijn namelijk genoeg mensen die stiekem de droom hebben om te emigreren, en hopelijk kunnen we met onze content jullie een handje op weg helpen! Voor ons is het ook nieuw en echt niet alles loopt vlekkeloos, maar juist daarom willen we dat ook delen. Specifiek ook op het gebied van emigreren met onze kleine kinderen en hoe hun het vinden, ermee omgaan en hoe dat gaat in zo’n nieuw land.

Tevens zijn wij erg reislustig ingesteld en willen veel doen, ondernemen en ontdekken wat Georgië allemaal te bieden heeft. Naar mate de tijd vordert en wij meer zien en doen komen er ook veel meer reistips, reisroutes, praktische tips en nog veel meer over Georgië op deze website.

Avontuurlijke groetjes,

Christiaan, Antoinet, Jurre, Anna en Luuk
Van www.emigrerenmetkids.com


Heb je een vraag of opmerking aan ons? Stel deze hieronder!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen