Blog #11 Onze website staat online!

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 12:13

28 maart 2022

Dag allemaal!!

Het is alweer meer dan een maand geleden, dus hoog tijd voor een nieuwe update! En er is nieuws!!

Jullie hebben vast wel gemerkt dat we een nieuwe FB pagina hebben opgericht, nl https://www.facebook.com/emigrerenmetkids. Ook hebben we een Instagram account opgericht, https://www.instagram.com/emigrerenkids/. Ben je nog geen vriend van ons, zorg dan dat je vrienden wordt want voortaan willen we onze nieuwtjes en updates via deze pagina’s delen en… er is meer!!

We zijn de laatste maanden druk bezig geweest met een nieuwe website! Misschien heb je hem al wel stiekem gezien 😉, we zijn nog steeds bezig hem helemaal top te krijgen maar we willen deze al wel met jullie delen:

www.emigrerenmetkids.com

Je kunt hier alle informatie lezen omtrent het emigratieproces en dat vooral met kinderen. Je kan hier ook bijvoorbeeld praktische tips lezen waar je dan aan moet denken. Ook kun je hier ons woonproces volgen en ons eerste bouwproject! Wist je dat we ons eigen hek hebben gemaakt!! Jaaa echt, haha! Kijk maar op onderstaande link:

https://www.emigrerenmetkids.com/emigreren-met-kids/wonen/861404_ons-eerste-bouwproject-een-eigen-hek

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Ook willen we alles delen over Georgië, zoals iedereen waarschijnlijk wel weet zijn we reisfanaten en kunnen we niet stil zitten. We willen dan ook alles delen over het reizen in Georgië, tips en informatie delen. Binnenkort willen we weer een paar dagen op reis en vervolgens willen we dit delen en steeds meer uitbreiden. Super leuk toch?

Daarnaast hebben we plannen om onze tent (kant en klaar en ingericht) op ons terrein op te zetten en onder andere te verhuren via onze website. Zodra we onze eigen watervoorziening hebben (we willen een waterput laten boren maar dat kan pas zodra de vorst weg is) willen we een klein toiletgebouw laten plaatsen. En zo hebben we nog wel wat meer ideeën, dus hou ons in de gaten!!

Ook delen we onze persoonlijke blogs via de website, dus ben je even de weg kwijt… check ze gewoon op onze website. Daarnaast hebben we nog een pagina gemaakt over onze favoriete producten. Het is de bedoeling om nog veel meer content te schrijven en steeds meer uit te breiden maar voor nu staat de website wel aardig en willen we hem delen met de buitenwereld.

Waarom een website? Nou eigenlijk gewoon omdat we het heel leuk vinden, ook voor de kinderen. Het is een soort naslagwerk. Daarnaast is/wordt emigreren steeds populairder en willen we iedereen een handje helpen d.m.v. informatie te delen. Ook is Georgië een fantastisch land om door te reizen, het is al aardig populair aan het worden en veel info kun je alleen (nog) in het Engels lezen. Aangezien we hier wonen hebben we tijd zat om alles te ontdekken en dit online te delen. En we zijn erachter gekomen dat we het leuk vinden om te schrijven, vooral over onszelf natuurlijk en wat we meemaken. We worden er helemaal enthousiast van en het smaakt naar meer!

Hoe gaat het verder??

Verder gaat het goed met ons, ook met de kids! Maart is weer een rustige maand in vergelijking met februari… we hebben waarschijnlijk iets te hard gejuicht… want het heeft hier de afgelopen tijd zoveel gesneeuwd, niet normaal! Zelfs onze familie hier heeft nog nooit zoveel sneeuw bij elkaar gezien, haha! Whaaaaa! We leven op dit moment dus in een hele andere (witte) wereld, super mooi! Maar we zijn er nu wel klaar mee! We kunnen niet naar ons huis, aangezien we de enige zijn die daar wonen is niemand ons voor geweest… We moeten dus onze eigen weg door de sneeuw maken! Een paar dagen geleden hebben we een poging gedaan, maar we zijn op een gegeven moment maar terug gegaan. Niet te doen! We zijn dus heel benieuwd hoe ons huis er nu bij ligt. Maar…. Over een paar dagen komt het voorjaar eraan, we zien in de voorspellingen al 18 graden staan met alleen een zonnetje, whaaa! Kom maar door en zelfs in de nachten blijft het in de plus. Het gaat dus flink smelten en het zal een flinke modderbende worden maar de zon schijnt hier fel, dus wie weet hoe snel het hier opdroogt!

Hopelijk kan de werkman dan ook weer snel komen! De kozijnen voor het huis liggen in ieder geval al klaar. We kunnen niet wachten, kom maar op! We hebben besloten om per 1 april te verhuizen naar onze familie. Zij wonen dichtbij ons nieuwe huis, het scheelt geld en heel wat heen en weer rijden. Onze kinderen en de kinderen daar vinden het helemaal geweldig en ze willen het liefst al dat we gisteren over gingen, haha! Ook kunnen we dan voor Mia zorgen, onze hond! We kregen al veel vragen over haar sinds onze laatste foto’s op FB en Insta, haha! Super leuk! We hebben inderdaad een hond, binnenkort zullen we meer over haar vertellen.

Verder zijn er op de boerderij bij onze familie kuikentjes geboren, super lief! En Jurre mocht er eentje uitzoeken. Hij vindt het helemaal geweldig en hij weet al zoveel over kippen, zo leuk om te zien dat hij dit zo geweldig vindt. Ook is er een klein puppy bijgekomen, een jaaghond. Zo lief!

Tot zover weer onze update. Heb je tips, laat het ons weten!! Dit vinden we super leuk!

Dag allemaal!


Kijk hieronder voor meer blogs die je misschien wel interessant vindt. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.